sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Joka sadas suomalainen on miljonääri!

Taloussanomien 24.10.2010 julkaiseman artikkelin mukaan Suomessa asuu 45 000 miljonääriä! Siis lähes joka sadas suomalainen omistaa miljoonaomaisuuden. Uuutinen oli minulle yllätys, sillä määrä todellakin tuntuu suurelta. Toki suomessa on huomattavasti vähemmän miljonäärejä kuin Ruotsissa tai Tanskassa, puhumattakaan Yhdysvalloista, jossa miljonäärejä on yli 9 miljoonaa. Suomalaiset tosin taitavat olla vaatimattomampia kuin muut kansat, joten omaisuudella ei välttämättä pröystäillä. Toki, löytyy niitäkin suomalaisia, jotka haluavat esitellä luksus-elämäänsä muille. Onhan juuri televisiostakin tullut sarja, jossa seurattiin kahden miljonääri-äidin elämää Espanjassa. He eivät kuitenkaan tainneet paljastaa sarjassa, mistä heidän miljoonansa olivat peräisin. Mielestäni siis melkoista ajanhukkaa katsella moista sarjaa, joten palataanpa tärkeämpiin asioihin. Iltasanomissa sen sijaan oli tammikuussa mielenkiintoinen artikkeli: "Miten taviksesta tuli miljonääri". Artikkelissa on haastateltu kolmea suomalaista, jotka ovat omalla toiminnallaan tienanneet itselleen miljoonaomaisuuden. Tässä linkki artikkeliin .
Siinä siis kolme todellista esimerkkiä, miten Suomessakin voi tulla miljonääriksi. Jokaisella heistä oli oma, erilainen tausta ja tapa, jolla oli miljoonansa tienannut. Erittäin kunnioitettavaa, täytyy sanoa.

 Minusta ei kuitenkaan ole tilitoimiston tai konepajan pitäjäksi, enkä osakkeistakaan mitään ymmärrä. Niinpä jatkan tutustumista internetin ihmeelliseen maailmaan ja opettelen uusia asioita ja tapoja miten siellä voi tienata. Apunani on "Miljonääri-seura", josta saan yksityiskohtaista opetusta, vaikka sitten oma alani olisi käsityöt =). Jos sinä olet joskus halunnut rikastua ja tulla miljonääriksi, kannattaa sinunkin käydä tutustumassa Miljonääri-seuraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti